Home | Buitenland | Evy F Boko blijft maar winnen

Evy F Boko blijft maar winnen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Evy F Boko blijft maar winnen

WAREGEM – Evy F Boko blijft zich maar opperbest thuisvoelen op de Belgische banen. In haar laatste acht starts bij onze zuiderburen won ze zes keer en werd ze twee maal tweede. In Waregem was ze zondag wederom succesvol met Piet van Pollaert.

De tijd van 1.20,2 over 2350 meter was trouwens allerminst spectaculair. De vorig jaar voor Dion Tesselaar nog in de Merrie Derby aantredende Evy F Boko verdiende daarmee opnieuw een eerste prijs van 480 euro. De winnares is een dochter van de Europese kampioen Virgill Boko en Ruby Jean Boko.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: