Home | Buitenland | Winst voor Absolutelymeadow

Winst voor Absolutelymeadow

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Absolutelymeadow

LA MARSA – Op de enige drafbaan van Malta heeft Absolutelymeadow zijn derde seizoenzege op het eiland gepakt. De ruin won vrijdag met rijder Kurt Saliba in 1.16,2 over 2140 meter.

Voor de vierde maal in totaal wist de acht jaar oude zoon van Keller Lobell en Expensive Meadow daarmee te winnen in zijn nieuwe omgeving. Dat gebeurde in de zomerfinale van de ‘bronzen divisie’, nadat hij eerder nog actief was in de ‘koperen divisie’. De winst was goed voor 500 euro. In deze koers eindigde Andri Boko als tweede.

Bij ons won de ruin enkele keren met Gerrit de Jong.  

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: