Home | Buitenland | Opnieuw zege voor Hans Crébas en Condor Motion

Opnieuw zege voor Hans Crébas en Condor Motion

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Condor Motion (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Condor Motion (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KALMAR – Op de baan van Kalmar bleef het duo Condor Motion met Hans Crébas ook bij de tweede Zweedse start ongeslaen. Na een eerdere winst deze maand in een nieuw record van 1.13,9 was het nu raak in 1.16,4 over 3140 meter.

De ruin behaalde daarmee de tiende winst in zijn loopbaan, waarbij hij de eerste acht zeges nog op Nederlandse bodem behaalde. De door Ron Peet gefokte draver deed dat met Rick Ebbinge doorgaans in fraaie gedoteerde PMU-koersen. Voor Hans Crébas was het zijn achtste seizoenzege, waarmee de Nederlander aan een mooie serie is. Zijn zegepercentage ligt boven de tien procent en dat is voor een in Zweden actieve buitenlander opmerkelijk hoog.

Tijdens dezelfde meeting was er ook weer winst voor de door Martijn de Haan getrainde Wilding E. Die zegevierde in 1.14,5 over 1640 meter in handen van Tomas Carlsson. Vorige maand was de Noord-Hollander zelf nog succesvol geweest met de hengst die onder de hoede van de broers Patrick de Haan (zijn eerste trainer) en Martijn de Haan nu op tien overwinningen staat en zijn winsom richting de dertig mille ziet gaan.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: