Home | Buitenland | Zege voor Det är KHK Boko en Snabba Cash

Zege voor Det är KHK Boko en Snabba Cash

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Det är KHK Boko en Snabba Cash

MANTORP – Op de baan van het Zweedse Mantorp konden dinsdag Det är KHK Boko en Snabba Cash voorrijden.

Snabba Cash is gefokt door Dirk en Martin Lukje en de ruin die voorheen wel door Age Posthumus werd gereden, boekte hiermee de eerste winst in zijn loopbaan. Hij deed dat in 1.18,2 over 2140 meter. Als rijder voor de in Zweden zijn eerste start makende draver fungeerde Magnus Jakobsson.

Det är KHK Boko was een stuk sneller en zegevierde in 1.13,2 over 1640 meter. De merrie klopte daarbij onder meer de Nederlandse dravers Avanti LM (vijfde) en Zjanti River.(ongeplaatst). Het was de zevende zege in de loopbaan van de winnende merrie die een snel record heeft van 1.12,0 en zich in haar ruim veertig starts vrijwel altijd wist te plaatsen.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: