Home | Buitenland | Drie zeges John Gommans

Drie zeges John Gommans

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Drie zeges John Gommans

BORNHOLM – Op zijn thuisbaan op het Deense eiland Bornholm behaalde John Gommans dinsdag drie overwinningen.

Al in de openingskoers was het raak met Limonade L, een draver die hij reed voor trainer Thomas Kaas. De combinatie was een week geleden ook al de sterkste geweest en won nu in 1.22,6 over 1820 meter.

Ook Presley ging op herhaling, al werd deze een week geleden nog gereden door Jeppe Juel. De door Gommans zelf getrainde ruin was de sterkste in 1.20,4 over 1860 meter. Voor Gommans waren het zeges nummer zeven, acht en negen van dit jaar.

Tussendoor was de Nederlander ook nog succesvol met Santana As, een door Morten Dam getrainde hengst. De combinatie legde de winnende rit af in 1.18,3 over 2160 meter.

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: