Home | Buitenland | Cezar H op dreef in België

Cezar H op dreef in België

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Cezar H op dreef in België

MONS – In het Belgische Mons was er dinsdag opnieuw succes voor Cezar H. De zoon van Open the Sky en Mien H zegevierde ook in zijn tweede Belgische optreden met Sven Hoste.

De ruin maakte onlangs na ruim een half jaar zijn rentree met een eerste succesvolle start op Belgische bodem. De oud-seriewinnaar die met Willem van der Pijl zo succesvol was op de baan van Duindigt zette een winnende tijd neer van 1.17,1 over 2850 meter. Met Dokter Rossi en Etoile Occagnes legden andere bekende namen beslag op de overige twee ereplaatsen. Omdat het hier een PMU-koers betrof (zes mille prijzengeld) was de winst ook nog eens bijzonder lucratief.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: