Home | Buitenland | Wederom succes Elize Boko

Wederom succes Elize Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wederom succes Elize Boko

SORLANDET – Op de baan van het Noorse Sorlandet kon een nieuwe overwinning in het hoge noorden worden bijgeschreven voor Elize Boko, een draver die voorheen bij Dion Tesselaar actief was.

De dochter van Virgill Boko en Three Palms was zaterdag met Eirik Hoitomt de snelste in een tijd van 1.15,5 over 2140 meter, waarmee ze voor de zevende keer in haar laatste negen optredens wist te winnen. Elize Boko was het eerste product van Three Palms. Haar record is 1.15,0, in mei gelopen op de baan van Bjerke. Antaro (fokker Hogervorst) werd in dit nummer op Sorlandets Travpark uitgeschakeld.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: