Home | Buitenland | Snel record voor Ariel Boko

Snel record voor Ariel Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Snel record voor Ariel Boko

RÄTTVIK – Met Per Linderoth als rijder heeft Ariel Boko wederom een zege aan haar palmares toegevoegd. Dat gebeurde maandag in het Zweedse Rättvik, waar de torenhoge favoriete na vijf jaar tijd weer eens in actie kwam.

De achtjarige dochter van Lemon Dra en Exciting Kronos verbeterde in dit nummer over 1640 meter haar record naar 1.11,3. De eerste prijs in deze koers was goed voor meer dan drie mille. Inmiddels verdiende Ariel Boko ongeveer een kwart miljoen euro aan prijzengeld.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: