Home | Buitenland | Eerste seizoenzege Debra Boko

Eerste seizoenzege Debra Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eerste seizoenzege Debra Boko

BERGSAKER - In het Zweedse Bergsaker kon zondag de eerste winst van het jaar 2015 voor de merrie Debra Boko worden genoteerd. De dochter van Going Kronos en Vision Boko liep daarbij een tijd van 1.15,0 over 2140 meter.

Ze deed dat in handen van Jan Norberg, die de merrie na duizend meter naar de kop stuurde  en afgetekend wist te winnen. Moeder Vision Boko bracht eerder ook al winnaars als Beverly Boko (1.11,7), Chivas Boko (1.13,4) en Evasion Boko (1.13,8).

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: