Home | Buitenland | Winst voor Cooky of Moments

Winst voor Cooky of Moments

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Cooky of Moments

OOSTENDE – Voor de eerste maal in haar loopbaan werkte Cooky of Moments een start of op de baan van Oostende en dat leverde voor de merrie meteen een overwinning op.

Cooky of Moments kwam nu zes maal aan de start bij onze zuiderburen en dat resulteerde in drie zeges. De in Nederland al vaak opvallend acterende dochter van Ufo Kievitshof werd met Sebastien Grisez winnaar in 1.19,0 over 2050 meter. Dat leverde de voorheen door Patrick de Haan getrainde merrie 960 euro op.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: