Home | Buitenland | Zweedse winst Enrico di Quattro

Zweedse winst Enrico di Quattro

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zweedse winst Enrico di Quattro

HALMSTAD – De aanvankelijk in Duitsland al zeer succesvolle Enrico di Quattro – vier zeges bij onze oosterburen – heeft ook zijn eerste winst in Zweden te pakken. Op de baan van Halmstad won de hengst zaterdag in handen van Marc Elias.

Die zege vond plaats in een snelle tijd van 1.13,9 over 2140 meter. Dat gebeurde in een mooi gedoteerde leerlingenkoers om de Sven-Erik Carlssons Minneslopp. Enrico di Quattro is een zoon van Clerk Magistrate en Sanne Idzarda die vooral met My Love di Quattro al een reputatie als fokmerrie vestigde.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: