Home | Buitenland | Dante Boko weer naar succes

Dante Boko weer naar succes

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dante Boko weer naar succes

HALMSTAD – Voor de vierde maal dit jaar was er winst voor Dante Boko. De in 2015 onder meer al in Frankrijk winnende ruin was nu de snelste in Halmstad in 1.11,9 over 2140 meter en werd gereden door Lars Friberg.

De voormalige winnaar van de Habibs Minnelopp, waarin hij Duke of Greenwood klopte, was duidelijk de snelste in een veld van tien paarden. Het betekende de tiende winst voor de zoon van de Franse Margherita Rose, een merrie die in 2008 door John Bootsman naar Zweden werd gehaald.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: