Home | Buitenland | Derde succes Christopher Boko

Derde succes Christopher Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Derde succes Christopher Boko

MOMARKEN – In het Noorse Momarken behaalde Christopher Boko de derde winst in zijn 33 starts tellende loopbaan. Hij deed dat in handen van Kristian Malmin in een tijd van 1.15,5 over 1640 meter.

Voor Christopher Boko was het zijn eerste seizoenzege. Zijn record is inmiddels 1.12,7, een tijd die hij medio 2014 in Jarlsberg liep.

Christopher Boko is een zoon van Conway Hall en de Zweedse merrie Feel So Fine. Laatstgenoemde is op haar beurt kapitaal gefokt (Mack Lobell-Classical Way) en bracht goede paarden als Ardi Boko, Salma Boko, Warrior Boko en Rooney Boko.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: