Home | Buitenland | Eindelijk weer winst voor Capitano Boko

Eindelijk weer winst voor Capitano Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Capitano Boko was ook succesvol in het montéwerk Capitano Boko was ook succesvol in het montéwerk

VISBY – Lange tijd was Capitano Boko vooral succesvol met Jennifer Persson in het montégenre, maar toen daar de klad in kwam, zette trainer Claes Sjöström de ruin ook weer voor de kar in. Dat leverde dinsdag in het Zweedse Visby na bijna anderhalf jaar weer eens een zege op.

De winnende tijd was 1.14,2 over 2140 meter, waarbij hij in de slotfase de lang leidende Oscar Wild achterhaalde. Derde werd Notorius Bi, de Italiaan die op Duitse bodem enkele keren met Patrick van Ooyen wist te winnen.

Capitano Boko is een zoon van Vonda Boko, die tweede was in de Champlain Stakes voor tweejarige merries. Ze kwam op die leeftijd al tot 1.12,7.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: