Home | Buitenland | Succes voor Cees de Leeuw

Succes voor Cees de Leeuw

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Succes voor Cees de Leeuw

GOURNAY-EN-BRAY – Cees de Leeuw heeft met de debuterende Comtesse Quick meteen een overwinning geboekt. De dochter van Insert Gédé was over 2550 meter de snelste.

Dat gebeurde (weliswaar in een dead heat) in een koers die was gedoteerd met tien mille. De Leeuw is al enige tijd werkzaam voor de succesvolle Ecurie Quick Star en was nu zelf verantwoordelijk als rijder voor het succes.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: