Home | Buitenland | Urac wint tweede etappe

Urac wint tweede etappe

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Urac wint tweede etappe

MARSEILLE – De tweede etappe van de Grand National du Trot is woensdag gewonnen door de Coktail Jet-zoon Urac. Met Roman Derieux als rijder versloeg de ruin Vinci de l’Abbaye en Totem d’Azur.

In deze koers over 3000 meter eindigde de winnaar van de eerste etappe, Richmond Park met Franck Ouvrie, buiten de prijzen. Dat gold ook voor de door Heleen Krom getrainde Tina Jolie, die op 25 meter starthandicap was vertrokken.

De volgende etappe is op 8 april op de baan van Lyon Parilly. Op 6 december krijgt de cyclus op Vincennes haar ontknoping.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: