Home | Buitenland | Belgische winst voor Gold Vrijthout

Belgische winst voor Gold Vrijthout

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Belgische winst voor Gold Vrijthout

MONS – In het Belgische Mons was er dinsdag winst voor Gold Vrijthout, een door Hugo Buyl gefokte zoon van Royal Gull en Ria Vrijthout. De winst in handen van Christoff Thijs was de eerste in de loopbaan van de ruin.

Dat gebeurde in 1.19,1 over 2300 meter, waarmee hij tijdens deze PMU-meeting 2400 euro mocht bijschrijven. Moeder Ria Vrijthout was een halfzus van de trouwe Polico Vrijthout, die veel succes had met Tom Kooyman als rijder.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: