Home | Buitenland | Absolutelymeadow naar Maltezer zege

Absolutelymeadow naar Maltezer zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Absolutelymeadow naar Maltezer zege

LA MARSA – Op de baan van Malta nemen steeds nadrukkelijker de Franse paarden het commando over. Toch zien we af en toe nog een veelal door Gerrit de Jong naar het eiland gestuurde draver naar de winst gaan. Dat was zondag het geval met Absolutelymeadow.

Voor de tweede maal wist de acht jaar oude zoon van Keller Lobell en Expensive Meadow te winnen in zijn nieuwe omgeving. Dat gebeurde in de ‘koperen divisie’ met Kurt Saliba als rijder. Daarvoor had de ruin niet meer nodig dan een tijd van 1.19,6 waarmee hij een heel regiment vooral Franse grootverdieners achter zich liet. Bij ons won Absolutelymeadow enkele keren met Gerrit de Jong.

 

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: