Home | Buitenland | MälardalsCupen naar What’s Your Limit

MälardalsCupen naar What’s Your Limit

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
MälardalsCupen naar What’s Your Limit

STOCKHOLM – What’s Your Limit (Credit Winner-Tori Ann) is met Björn Goop winnares geworden van de op Solvalla verreden etappe in het kader van de MälardalsCupen. De merrie versloeg Let’sdance America en Rodionova.

Dat gebeurde op Solvalla in een tijd van 1.14,9 over 2140 meter. De merrie die wordt getraind door Stefan Melander is van Amerikaanse origine en behaalde met haar winst haar meest lucratieve winst tot dusverre.

Vorige maand had Goop met dank aan Eternal Sunshine ook al de eerste etappe op zijn naam geschreven.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: