Home | Buitenland | Winnende rentree Univers de Pan

Winnende rentree Univers de Pan

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winnende rentree Univers de Pan

MONS – Op de baan van Mons heeft Univers de Pan een winnende rentree gemaakt. De hengst die vorig jaar diverse topnummers op zijn palmares bijschreef (Criterium de Vitesse, Finlandia Ajo en de Oslo Grand Prix) was de sterkste in handen van Philippe Daugeard.

Sinds juni vorig jaar was de zevenjarige niet meer in actie gekomen, maar met zijn winst in 1.14,3 over 2300 meter liet hij duidelijk zien dat er de komende tijd weer rekening met hem moet worden gehouden. Hij klopte paarden als Onyx d’Em, Varina en Quintin Rose.

In de planning staat voor de hengst nu zijn titelverdediging in het Criterium de Vitesse op de baan van Cagnes-sur-Mer. Daarin was hij vorig jaar de sterkste vóór Pascia’Lest en Vanika du Ruel.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: