Home | Buitenland | Goop toch niet naar WK

Goop toch niet naar WK

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Goop toch niet naar WK

SYDNEY – Björn Goop zal toch niet deelnemen aan het WK voor beroepsrijders dat later deze maand in Australië wordt verreden. De Zweed had zich met dank aan een derde plaats tijdens het EK geplaatst voor de mondiale titelstrijd, maar ziet af van deelname. Hij wordt vervangen door de Duitser Michael Nimczyk, die zesde werd tijdens het EK.

De titelstrijd in Australië begint op 21 februari en duurt tot 1 maart. Naast Nimczyk en ook Hugo Langeweg Jr doen verder Europees kampioen Knud Mönster (Denemarken), Tony le Beller (Frankrijk), Vidar Hop (Noorwegen), Chris Alford (Australië), Dexter Dunn (Nieuw Zeeland), Jody Jamieson (Canada), titelhouder Pierre Vercruysse (Frankrijk) en Tim Tetrick (Verenigde Staten) mee.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: