Home | Buitenland | Frans succes voor Rick Ebbinge

Frans succes voor Rick Ebbinge

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Frans succes voor Rick Ebbinge

ROUEN/MAUQUENCHY – Op de baan van Rouen-Mauquenchy mocht zondag nieuw succes worden bijgeschreven op de alsmaar uitdijende erelijst van Rick Ebbinge. Onze nationale kampioen soleerde met Anthena d’Hoa naar de winst, hetgeen de tweede seizoenzege voor de Norman Jet-dochter was.

De merrie van eigenaar Van Bruggen Stables gaf daarmee een passend vervolg aan haar laatste twee optredens in Wolvega, die ze beide eveneens in winst omzette. In de Prix du Domaine de Forges zette de winnende combinatie een tijd neer van 1.19,1 over 2875 meter.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: