Home | Buitenland | Jack de Jong ziet Violet winnen

Jack de Jong ziet Violet winnen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Jack de Jong ziet Violet winnen

BERLIJN – De eerste meeting op Duitse bodem van het jaar 2015 leverde twee zeges op met Nederlandse belangen.

Zo was Super Trader de snelste met Werner Kay in een met vijf mille gedoteerde PMU-koers. Het Van der Wal-fokproduct was de sterkste over een afstand van 1900 meter. Voor Super Trader was het de derde zege in zijn loopbaan.

De Franse draver Violet is een fraai gefokte zoon van Love You en La Rouge. De hengst was met Michael Schmid de snelste voor eigenaar Jack de Jong. Hij wordt getraind door Age Posthumus. Begin dit jaar was Violet met Pierre Vercruysse nog eens de sterkste op Franse bodem.

Vanwege de zware baan werd de binnenzijde van de piste iets naar buiten gelegd, zodat een exacte tijdwaarneming niet mogelijk was.

 

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: