Home | Buitenland | Belgisch zege Dempsey Donon

Belgisch zege Dempsey Donon

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dempsey Donon (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Dempsey Donon (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KUURNE – In het Belgische Kuurne was zondag een winst weggelegd voor Dempsey Donon, een vier jaar oude dochter van Eilean Donon en First Diamond NCS. De merrie was de sterkste in handen van Marc Huygens.

Dat gebeurde in een tijd van 1.17,8 over 1800 meter en daarmee versloeg de merrie onder meer Tycona Byd (zevende) en Cyzarine Fortuna, die werd ingehouden. In ons land was Dempsey Donon dit jaar onder meer succesvol met leerling Jaap van Rijn en Jos Oorthuysen.

 

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: