Home | Buitenland | Maven in voetsporen Moni Maker?

Maven in voetsporen Moni Maker?

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Maven in voetsporen Moni Maker?

VINCENNES – Interessante ontwikkelingen met het oog op de eerstvolgende editie van de Prix d’Amérique. Zo zou de onlangs in andere handen overgegane Maven via de Prix de Bourgogne (28 december) een gooi willen doen naar een start in de hoofdschotel van het Franse drafsportmenu.

De vijfjarige merrie was eerder dit jaar nog te zien in de Elitlopp, waarin ze wel de door Timoko gewonnen finale haalde, maar in de eindstrijd geen plaatsgeld beliep. Inmiddels staat ze in training bij Jimmy Takter die destijds met Moni Maker ook voor een route via de Bourgogne naar de Amérique koos. In 1999 won de merrie destijds beide topnummers (die toen nog beide in januari werden gelopen) met Jean-Michel Bazire.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: