Home | Buitenland | Magna Racino: geen koersen meer

Magna Racino: geen koersen meer

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Magna Racino: geen koersen meer

EBREICHSDORF – De zo prestigieus opgezette draf- en renbaan in het Oostenrijkse Ebreichsdorf is zo goed als ter ziele. In 2015 zullen er volgens de website van de baan, Magna Racino geheten, geen koersen meer worden verreden.

De baan gaat niet helemaal op slot, want hippische activiteiten in andere disciplines vinden wel plaats. Het is echter niet meer verantwoord de baan mede op basis van het koerswezen te exploiteren.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: