Home | Buitenland | Used To Me naar Australië

Used To Me naar Australië

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Used To Me naar Australië

MELTON – De drafsport wordt steeds mondialer en dat is ook in Australië merkbaar. Aan de topkoers Great Southern Star wordt nu zelfs een Franse deelname in de vorm van Used To Me.

De hengst is al enige tijd in Australië waar hij na zijn quarantaine wordt getraind door Anton Golino. De zesjarige won dit jaar in Lyon nog de Grand Prix de Centre-Est, heeft een winsom van bijna een half miljoen euro en een record van 1.11,5. In Australië zal hij het koersen combineren met het verrichten van dekdiensten.

De Great Southern Star werd vorig jaar gewonnen door Keystone Del, een jaar eerder was Vulcan triomfator in dit nummer. De nummer twee van vorig jaar, Stent uit Nieuw Zeeland, zal eveneens van de partij zijn.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: