Home | Buitenland | Damalia weer naar zege

Damalia weer naar zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Damalia weer naar zege

BRAVANTICE – In het Tsjechische Bravantice waren weer meerdere Nederlandse paarden succesvol tijdens het voorbije weekeinde. Zo won Damalia met Alle Loman in een goede 1.16,6. De dochter van Opus Viervil en Victory Joe klopte de als tweede aankomende Donadonitranss R.

Ook Bob Harley was wederom succesvol op Tsjechische bodem. De door Erik Rossing uit Eext gefokte zoon van Miss Harley noteerde een winnende tijd van 1.18,9 over de stayersafstand van 2640 meter. Op een derde plaats eindigde Zazazoo.

Verder was er ook nog een zege voor Karolina Nova met Jiri Svoboda. Ze is een dochter van de Nederlandse dravers Orlik en Kanjer Lobell en versloeg in 1.16,0 de als tweede aankomende Colet la Brousse.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: