Home | Buitenland | Derde zege voor Da Vinci Boko

Derde zege voor Da Vinci Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Derde zege voor Da Vinci Boko

ÖREBRÖ – Op de baan van het Zweedse Örebrö kon precies een maand na zijn laatste zege een nieuwe winst worden genoteerd van Da Vinci Boko. In handen van trainer Peter Untersteiner was de ruin de snelste.

Voor Da Vinci Boko was het de derde overwinning in zijn loopbaan. De zoon van Chocolatier was met Untersteiner als eerste bij de meet in 1.15,1 over 2100 meter. Da Vinci Boko heeft met Eileen Boko een één jaar jonger halfzusje dat tot dusverre meer succes behaalde, maar de ruin is met een pas gelopen record van 1.14,6 hard op weg dat verschil weg te poetsen.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: