Home | Binnenland | Uitslagen en foto’s Alkmaar

Uitslagen en foto’s Alkmaar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Uitslagen en foto’s Alkmaar

ALKMAAR – De dorpendag op de baan van Alkmaar werd een bijzonder geslaagde happening met enkele zeer verrassende aankomsten. De avond die door een recordaantal bezoekers uit de regio Warmenhuizen en Tuitjenhorn werd bezocht resulteerde daardoor ook nog eens in forse jackpots voor de meeting eind deze maand.

Op het V5-spel prijkt een jackpot van 2540 euro en over enkele weken gaat de kwartetkoers van start met een jackpot van 4241 euro. In ieder geval iets om straks naar uit te kijken.

Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl; uitslagen op het pdf-formulier aan de onderzijde van deze pagina.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: