Home | Binnenland | Benjamin Mirage op jacht naar titel

Benjamin Mirage op jacht naar titel

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Benjamin Mirage © www.mbfotos.nl Benjamin Mirage © www.mbfotos.nl

ALKMAAR - Benjamin Mirage is een zegekandidaat in de tweede draverij van Alkmaar, vol met kansrijke paarden. De ruin haalde uit zijn eerste twee starts van dit jaar in Alkmaar het volle pond, waardoor John de Leeuw nog ongeslagen met hem is. De leider in het Paradepaardklassement van 2014 treft opvallend genoeg de twee laatste winnaars van die rangschikking: Come on Scott en Zilver Sycamore, zodat van een pikante confrontatie gesproken mag worden.

In Alkmaar was Benjamin Mirage in zes starts nog nooit buiten de eerste vier: twee maal winnaar, twee keer tweede en nog eens derde en vierde. Ideaal bankpaard dus. Hij liep hier vorig jaar overigens al eens 1.17,8; als tweede aankomende achter Zilver Sycamore.

In onderstaande pdf treft u een voorbeschouwing aan van deze koers, maar ook de mooie palmares van Come on Scott op de Alkmaarse baan.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: