Home | Binnenland | Aangeven vóór 11.00 uur!

Aangeven vóór 11.00 uur!

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Aangeven vóór 11.00 uur!

WOLVEGA/ALKMAAR - Gedurende de wintermaanden is het aangiftetijdstip voor de meetings van zowel Alkmaar als Wolvega vaak afwijkend. Voor de meeting van Wolvega van komende vrijdag en die van Alkmaar van komende maandag dient deze maandagmorgen te worden aangegeven.

Dat moet gebeuren vóór 11.00 uur. Gezien de beperkte tijd tussen het sluiten van de aangifte en de productie van Draf & Rensport is het strikt noodzakelijk dat trainers zich aan het aangegeven tijdstip houden. Rond de klok van 12.00 uur moet namelijk uitsluitsel worden gegeven over het doorgaan van de meeting.

Beoordeel dit artikel

1.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: