Home | Binnenland | Mooie programma's

Mooie programma's

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooie programma's

WOLVEGA/ALKMAAR - Zowel komende zaterdag als maandag komen de liefhebbers van drafsport volop aan hun trekken. Wolvega werkt een programma af van twaalf koersen, terwijl in Alkmaar elf draverijen worden verreden.

In Wolvega staan onder meer zes edities van de Breeders Crown op de rol. In Alkmaar wordt de Venividivici Joe Cup afgewerkt. De koers maakt deel uit van de Victory Five-cyclus, waarin naar verwachting een prijzenpot van zo'n vijftien mille staat. Ook de kwartetkoers met elf paarden kent een mooie jackpot. Daar gaat uiteindelijk zo'n 6000 euro in zitten.

Beoordeel dit artikel

4.50
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: