Home | Binnenland | Alkmaar Meestertipper

Alkmaar Meestertipper

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Alkmaar Meestertipper

ALKMAAR – Vanwege de aanpassingen van de reguliere site is het formulier van Alkmaar Meestertipper tijdelijk te vinden op de toptrainersite (klikken op logo rechts op deze pagina). Vervolgens de button rechtsboven.

Of rechtstreeks via deze link!

Nog even in het kort de spelregels: U tipt per koers slechts één paard. Eindigt dit paard eerste, dan verdient u net zo veel punten als de uitbetaling aan de totalisator met een maximum van 10,00! De punten behaald in de Victory Five-koersen worden echter verdubbeld! Een winnende outsider is dus goed voor meer punten. Mocht een paard onverhoopt niet starten, dan krijgt u automatisch het meest gespeelde paard op de toto als vervanger. Deze week is SPEELWEEK 7 in de competitie van 2013

Één inzending per deelnemer! Graag inleveren ruim voor aanvang van de koersen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Jasper de Jong 24 jul 2013
Ruud, als je een keertje tijd hebt zou je dan een tussenstand online kunnen zetten van de tip competitie?

alvast bedankt :)
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: