Home | Binnenland | Wilding E blijft winnen

Wilding E blijft winnen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wilding E blijft winnen

JÄGERSRO – Op de baan van het Zweedse Jägersro waren Martijn de Haan en Erwin Bot dinsdag prominent in beeld. Zij wonnen met respectievelijk Wilding E en Onirique.

Wilding E reed wederom naar de bloemen met dank aan Martijn de Haan, de oud-Schagenaar die vorig jaar in Wolvega en later meerdere keren in Zweden al wist te winnen. De zoon van Sinnige Limburgia was in 1.14,8 over 2140 meter de snelste. Voor de hengst - nog altijd eigendom van de familie De Haan - was het zijn vijfde zege in zijn laatste zeven optredens. Tweede werd Bruno di Quattro met Erwin Bot, die zijn besttijd bij zijn Zweedse debuut naar 1.14,9 bracht.

Bot had een koers eerder zijn zege al binnen. Hij won met Onirique, een Italiaanse zoon van Andover Hall en Zeta di Jesolo. Voor de ruin was het de eerste winst in drie starts, maar de winnende tijd van 1.11,5 over 1640 meter doet vermoeden dat er nog wel wat meer in het vat zit.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: