Home | Binnenland | Tanja Huisman in EK Leerlingpikeurs

Tanja Huisman in EK Leerlingpikeurs

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wie volgt Sven Schraal op? Wie volgt Sven Schraal op?

MONS – In het Belgische Mons wordt deze vrijdag gestreden in het kader van het EK voor leerlingpikeurs. De Nederlandse eer wordt hoog gehouden door onze landgenote Tanja Huisman.

Aan de titelstrijd in België doen vertegenwoordigers uit elf landen mee die strijden om de opvolging van de laatste kampioen, onze landgenoot Sven Schraal. De deelnemers komen in vier koersen uit, waarbij Huisman het op papier niet geweldig getroffen heeft met de haar toegewezen paarden.

Naast Sven Schraal werden eerder ook al Jellina Op de Hoek en Hugo Langeweg Jr Europees leerlingenkampioen.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: