Home | Binnenland | ‘Open Dag van de Draver’

‘Open Dag van de Draver’

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
‘Open Dag van de Draver’

OUDESLUIS – Stal Westfriesedijk in Oudesluis houdt zaterdag 29 juni een ‘Open Dag van de Draver’. Tijdens deze bijeenkomst leren de bezoekers van alles over de loopbaan van een draver, maar wordt vooral gekeken naar de mogelijkheden van een draver ná zijn of haar koersloopbaan.

De toegang van de Open Dag (11.00-17.00 uur) is gratis, maar een donatie voor een goed hippisch doel – een paardenopvang in Spanje - wordt op prijs gesteld. Zie verder www.stalwestfriesedijk.nl.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: