Home | Binnenland | Streep door meeting Duindigt

Streep door meeting Duindigt

Door 3
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Streep door meeting Duindigt

WOLVEGA/WASSENAAR – Voor de drafsportliefhebbers wordt het zaterdag kiezen tussen de afsluitende voorjaarsmeeting van Victoria Park te Wolvega (tien koersen) en de kortebaan van Zwanenburg.

In Wolvega worden onder meer de (resterende) zomerfinales verreden. Voor zondag is de meeting van Duindigt echter spijtig genoeg reeds geannuleerd vanwege een gebrek aan inschrijvingen.

Beoordeel dit artikel

3.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 3 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
jos oliehoek 25 jun 2013
jammer afgelopen zondag was geweldig mooie koersen veel publiek en een geweldige ambiance live muziek oude auto,s en niet te vergeten een hoop jong en nieuw publiek ga zo door
avatar
marcel teeuwisse 26 jun 2013
was zeker leuk zondag! Jammer dat er niet wat extra voor gedaan word om de koers toch door te laten gaan
avatar
Jan Ham 26 jun 2013
Streep door meeting van Duindigt kan ik begrijpen door de te late VOORJAARSMEETING van Wolvega.Sorry ik mis nog steeds de uitslagen van Duindigt.Telt zeker niet meer\.Klasse Jos en Marcel.
totaal: 3 | nu in beeld: 1 - 3

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: