Home | Binnenland | Ponykoersen Alkmaar

Ponykoersen Alkmaar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ponykoersen Alkmaar

ALKMAAR - De deelnemers aan de ponykoers op de baan van Alkmaar - welke wordt verreden na de eerste draverij - zijn als volgt:

DEELNEMERS PONYDRAVERIJ NA DE EERSTE KOERS:  Starnmeer Springpaarden prijs

460m 1 Thijs Olthof  met Dora C 2 Liza Veenstra met Sammy 3 Kai Sprengers met Ushy 4 Fleur Hockx met Waldo 5 Natasja Koopman met Nadesch 480m 6  Stacy van Brederode met Kwint 7 Liz van Brederode met Roos 8 Coy van Klaveren met Rakker 9 Jimmy Bakker met Timo 520m 10 Melissa Boon met Karin 11 Alex van Petten met Petra 540m 12 Dani Cordel met Jannes 580m 13 Finn Verkaik met Red Lady

Beoordeel dit artikel

1.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: