Home | Binnenland | Boko’s Toptrainer

Boko’s Toptrainer

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Boko’s Toptrainer

WOLVEGA – De punten van de meeting in Wolvega van zaterdag zijn inmiddels toegevoegd en na die koersdag zijn vooral de mensen met Cowboy Fanatic in hun rijtje spekkoper. De Criteriumwinnaar verdiende tien punten en leidt daarmee in het paardenklassement.

In de wetenschap dat nog veel deelnemers geactiveerd cq ingevoerd moeten worden, mag Martine Dammer zich met 42 punten nog altijd de hoogst scorende in het totaalklassement noemen. Ze wordt op korte afstand gevolgd door Bart Bralten. In de tussenstand van week 25 leidt Ruud Bijl vooralsnog met 32 punten, maar de meetings van Duindigt en Alkmaar gaan uiteraard voor veranderingen zorgen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: