Home | Binnenland | Duo gevraagd...

Duo gevraagd...

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Duo gevraagd...

ALKMAAR - Om de meeting van Alkmaar - waarvoor komend weekeinde 2500 uitnodigingen in Warmenhuizen worden verspreid - door te laten gaan, zijn nog in ieder geval twee paarden nodig. Het betreft dan de koers in de winsomklasse tot 3.000 euro. Als dat lukt hebben we na Wolvega en Duindigt (die goed bezette meetings gaan in ieder geval door) de komende dagen weer een mooi drieluik op de vaderlandse banen.

De trainers en eigenaren hebben nog tot woensdagmorgen 9.00 uur om hun paard aan te geven voor deze koers via de nijvere Mike Hersbach op de NDR-burelen.

Beoordeel dit artikel

3.67
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: