Home | Binnenland | Boko's Toptrainer

Boko's Toptrainer

Door 3
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Boko's Toptrainer

DEN HAAG - Het aantal inschrijvingen voor Boko's Toptrainer loopt in snel tempo op. Iedereen die een formulier heeft ingevuld en een correct email-adres heeft ingevoerd, krijgt een bevestiging van de inzending. Graag daarom nog even extra aandacht voor die correcte invulling, omdat de vraag 'waarom heb ik mijn inschrijving niet bevestigd gekregen' doorgaans beantwoord moet worden met 'U heeft uw mailadres niet juist ingevoerd'. Graag uw aandacht hiervoor.

U vindt het inschrijfformulier hier

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 3 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
J. Unikum 13 jun 2013
Hallo Ruud,

Ik ga dit jaar voor het eerst meedoen.
Maar nu heb ik 1 vraagje (misschien is het wel een hele stomme vraag), de paarden die je selecteerd en bv in het buitenland lopen krijg je daar dan ook punten voor?
Of is het alleen als ze in Nederland lopen?

groetjes
avatar
Ruud Stoop 13 jun 2013
Beste Jan, allereerst leuk dat we weer een nieuwe deelnemer erbij hebben. Inmiddels zijn er 1200 deelnemers aangemeld en we hebben nog wat dagen te gaan. Het antwoord: Paarden die in het buitenland lopen, kunnen daar geen punten mee scoren. Dat geldt ook voor de kortebanen in ons land. De grasbanen, zoals Emmeloord volgende week, tellen wel gewoon mee. Veel succes!
avatar
J. Unikum 13 jun 2013
Hallo Ruud,

dank je wel voor de uitleg! Ik ga mijn best doen om de overige deelnemers dit jaar het vuur aan de schenen te leggen.

Jij ook suuces, groetjes
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: