Home | Binnenland | Boko's Toptrainer

Boko's Toptrainer

Door 10
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Boko's Toptrainer

DEN HAAG - Op dit moment hebben we reeds zo'n vijfhonderd aanmeldingen binnen voor Boko's Toptrainer. We komen woensdag nog even terug op enkele vragen van deelnemers. Dan wordt ook begonnen met het activeren van de inzendingen, zodat u die ook op de site kunt zien.

Invullen van het deelnameformulier kan via deze link

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 10 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Cees van den Beukel 12 jun 2013
Ik ben bezig mijn toptrainer stal in te vullen, maar ik mis volgens mij de naam van Yonker Fanatic of heb ik iets gemist.
avatar
Ruud Stoop 12 jun 2013
Beste Cees, die staat er inderdaad niet tussen en ik weet de precieze reden daarvan niet. We krijgen de lijsten namelijk via de NDR aangeleverd en hebben er geen invloed op. Mogelijk was hij op dat moment net even 'uitgevoerd' of iets soortgelijks. Inderdaad jammer dat dit paard er niet bij staat.
avatar
Cees van den Beukel 12 jun 2013
Hoi Ruud, dat is best vreemd en zonde. Want Yonker Fanatic was vorig jaar een goede puntenpakker, nu maar eens verder spitten naar een goede vervanger.
In ieder geval bedankt voor je reactie. gr Cees.
avatar
arry de vos 15 jun 2013
klopt het dat ook only you de ginai en toscane de madre missen ?
a de vos
avatar
Ruud Stoop 15 jun 2013
Ook dat klopt. Het is niet anders... Invullen kan nog tot de eerste koers van Groningen!
avatar
M. Meinders 3 okt 2013
Hallo Ruud
Ik heb namens mijn vader J. Meinders van stal Medo nog voor de start van de competitie een mail gestuurd met een verzoek tot wijziging. Daarna heb ik nog enkele keren gemaild, met name omdat die wijziging van invloed zou zijn op de top 10. Binnenkort is de competitie afgelopen. Lukt het nog die wijzigingen door te voeren?
avatar
Ruud Stoop 3 okt 2013
Ik ga even kijken. Er waren dit jaar zo'n 400 stallen die aanpassingen behoefden dus dan is een aanpassing in een volle mailbox zo gemist. Ter troost: voorafgaande aan de uitbetalingen loop ik alles sowieso nog eens na. Gr. Ruud
avatar
M. Meinders 5 okt 2013
Ik zal je de mail nogmaals sturen. Dan heb je alle gegevens en dat spaart werk bij het zoeken van de oorspronkelijke mail.
Groeten. Marlike Meinders
avatar
Raymond Tom Koerse 16 jun 2013
Beste Ruud,

Bedankt voor het organiseren van de Toptrainer competitie, waar ik al vele jaren met veel plezier aan deel neem.
De lijst die door de NDR wordt aangeleverd moet DE lijst zijn, ja er ontbreken zoals eerder vermeld paarden, maar dat moet géén reden zijn om een aanvullende lijst te vermelden in Draf en Rensport nr. 24, dat maakt het alleen maar onoverzichtelijk. Voor de aanvulling van de 3-jarige wordt een uitzondering gemaakt, maar dat zou je dan ook voor Yonker Fanatic, Only You de Ginai en andere paarden moeten maken. En de lijst van de 2-jarige dravers is niet te controleren.
Dus mijn voorstel is voor het volgende Toptrainer jaar, de lijst van de NDR als DE lijst voor de Toptrainer competitie te gebruiken zonder aanvullingen/veranderingen.

Met vriendelijke groet,
Raymond Koerse
avatar
Rico K 17 jun 2013
Ik wilde Aries in mijn toptrainer opnemen maar was bang dat die te vaak in het buitenland zou gaan lopen, maar hoor gisteren dat hij in Nederland blijft...jammer dat ik dat niet eerder wist want die gaat veel punten pakken.

Succes iedereen.
totaal: 6 | nu in beeld: 1 - 6

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: