Home | Binnenland | Boko’s Toptrainer

Boko’s Toptrainer

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Boko’s Toptrainer

DEN HAAG – De lijsten zijn op een oor na gevild, dus in de loop van de maandagmiddag kunt u van start met Boko’s Toptrainer. Deelnemers die vorig jaar hebben deelgenomen krijgen hiervoor automatisch een mailtje toegestuurd.

 

Momenteel wordt nog even een laatste check verricht met betrekking tot de te verkiezen paarden. Houdt u er even rekening mee dat bij de te kiezen drie- en vierjarigen in de lijst zoals gepubliceerd in Draf & Rensport de scheidingslijn is weggevallen. Dat is alleen een probleem voor de mensen die ‘op papier’ invullen en zoals bekend heeft het insturen via het internetformulier onze voorkeur. Denkt u ook om de regel: maximaal drie paarden per trainer (tweejarigen tellen niet mee bij die optelsom) en maximaal drie inzendingen per huisadres. Maar anders heeft u vast wel een goede buur die u warm kunt maken…   

 

Beoordeel dit artikel

3.67
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
sipke reinstra 11 jun 2013
maandag zou toptrainer starten. tot nu toe niets. wanneer??
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: