Home | Binnenland | Boko’s Toptrainer van start

Boko’s Toptrainer van start

Door 3
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Boko’s Toptrainer van start

DEN HAAG – De nieuwe editie van Boko’s Toptrainer gaat zoals eerder aangekondigd van start met de meeting van Groningen op zondag 16 juni. Ook dit jaar wordt het spel weer ruimhartig gesponsord door Boko Stables.

De regels zijn identiek aan die van vorig jaar, toen Jeroen Veenstra het spel op overtuigende wijze naar zich toetrok. Zodra het internetformulier waarmee u de stal kunt samenstellen beschikbaar is, zullen we dat op drafsport.nl melden. De complete lijst van te kiezen paarden is ook te vinden in Draf & Rensport van komende vrijdag, waarin ook opgenomen de programma’s van Wolvega, Duindigt en Alkmaar.

Voor Toptrainer wordt het de dertiende editie. De eerste versie werd destijds gewonnen door Kees Zijp, maar helaas voor de nationale kampioen bij de eigenaarrijders was het prijzengeld toen nog een stuk lager.

Beoordeel dit artikel

3.60
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 3 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
bartjan hartog 7 jun 2013
Ik vindt weer echt leuk top trainer en kijk hoeveel er aan mee doen
avatar
henk bos 8 jun 2013
Klopt die lijst met Toptrainer-paarden in Draf & Rensport wel?
Het zijn wel erg weinig 3-jarigen!
avatar
Dave Gerrits 9 jun 2013
Ik heb het blad helemaal niet ontvangen, lekker met zo'n lang weekend drafsport..)-:
totaal: 3 | nu in beeld: 1 - 3

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: