Home | Binnenland | Rol van Arabella Ling groeit

Rol van Arabella Ling groeit

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Rol van Arabella Ling groeit

NYKOBING – We memoreerden het al eerder, Arabella Ling was ooit één van de bijrolspeelsters in het bekroonde boek Ziggy van auteur Bram Hulzebos. De merrie kwam donderdag in haar nieuwe omgeving Denemarken wederom tot een zege.

De dochter van Incredible Crafts en Johanna Square die werd gefokt door Nic van der Lingen won donderdag in Nykobing in handen van Ken Ecce in een heel behoorlijke tijd van 1.16,3 over 2140 meter. Het was het achttiende optreden in Denemarken (en Zweden) voor de voorheen door Henk Hamming getrainde merrie. In ons land won ze bij aanvang van haar loopbaan twee keer. Haar record is inmiddels 1.13,9, in mei gelopen op Charlottenlund.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: