Home | Binnenland | Nog paarden gezocht!

Nog paarden gezocht!

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nog paarden gezocht!

ALKMAAR/GRONINGEN - Hoewel het aantal ingeschreven paarden voor zowel Groningen (zondag) als Alkmaar (maandag) duidelijk hoger lag dan tijdens de vorige dubbele meeting, is het nog niet zeker dat beide meetings door kunnen gaan.

Dat heeft vooral te maken met de kersverse eis van het NDR-bestuur dat een minimum programma van negen draverijen van acht paarden moet worden samengesteld, om 'start vrij' te kunnen krijgen.

De meeting van Groningen komt ook met die nieuwe regel niet in gevaar, al moeten wel enkele koersen bij elkaar worden geveegd. Een deelnemer in de hogere winsomklasse zou men op korte termijn in de Martinistad echter nog prima kunnen gebruiken.

Ook in Alkmaar zou het samenvoegen van koersen enige verlichting kunnen brengen, maar zijn voor meerdere draverijen nog wel paarden nodig om het programma doorgang te kunnen laten vinden.

Beoordeel dit artikel

3.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Jasper de Jong 15 apr 2013
op de ndr-site staat al dat alkmaar geannuleert is
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: