Home | Binnenland | Poolgarantie Duindigt

Poolgarantie Duindigt

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Poolgarantie Duindigt

WASSENAAR – De vierde koers tijdens de meeting op de baan van Duindigt is Eerste Paasdag extra interessant. Op deze Duindigt Super Kwartet met elf starters prijkt namelijk een poolgarantie van 2500 euro.

Het betreft hier een draverij voor amateurrijders en het is pas de tweede keer dit jaar dat deze categorie binnen de landsgrenzen in actie komt. Voornaamste kandidaten voor de zege in dit nummer zijn Brazil Elegance (Peter Wisker), Change me never (Jaap Terstal), Coktail Fortuna (Flip van Dijk) en Amazing Love met kampioensamatrice Hiltje Tjalsma.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: