Home | Binnenland | Meestertipper online

Meestertipper online

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Meestertipper online

ALKMAAR – Voorspellen voor de koersen op de baan van Alkmaar kan weer in Alkmaar Meestertipper. Na de ruim zeshonderd (!) deelnemers tijdens de vorige speelronde zal het totaal aantal inzendingen al snel richting de duizend gaan.

Voor nieuwkomers nog alle kans zich te manifesteren, want in het algemeen klassement is natuurlijk nog niets beslist. Gertjan Beentjes leidt, gevolgd door de Oostenrijkse deelnemer Thomas Huber, die zich eind april weer gaat melden bij Bas Crébas. Vorig jaar was hij tweede achter eindwinnaar Jan Blokland. In 2011 en 2010 was Jan van Vliet de beste.

De link naar het tipformulier treft u hier aan.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: