Home | Binnenland | Wie volgt Aida Boko op?

Wie volgt Aida Boko op?

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Alabama K (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Alabama K (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

WASSENAAR – De Grote Paasprijs op de baan van Duindigt kent een bezetting die er zijn mag. Tijdens de openingsmeeting maken immers vedetten als Alabama K, Berry’s Boy, Anky Kievitshof, Oaks de Villeneuve, Venividivici Joe en Kebby du Bocage hun opwachting in deze koers.

In totaal vertrekken er negen combinaties in het hoofdnummer dat als afsluiter dient van het acht koersen tellende programma. Vorig jaar was Aida Boko de sterkste. In handen van Hugo Langeweg Jr versloeg de merrie in een sterk bezet veld respectievelijk Zulaika River en stalgenoot Ajax Boko. Het nummer stond het afgelopen decennium met tussenpozen op de agenda en werd in die periode gewonnen door paarden als Lobys Tex en Ryan G Boko.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: